• Головна
  • Новини
  • Комендантська година у Вараській громаді: до незнайомих осіб буде підвищена увага патрулів

Комендантська година у Вараській громаді: до незнайомих осіб буде підвищена увага патрулів

Виконавчий комітет Вараської міської ради нагадує про запровадження на території Вараської громади комендантської години. Ті, хто приїхав до громади, рятуючись від бойових дій, мають бути готові до детального опитування і підвищенної уваги правоохоронців і патрулів.

За словами міського голови м. Вараш Олександра Мензула, нині працівники силових структур та члени патрульних команд будуть ретельніше перевіряти усіх осіб, що перебувають на вулицях під час комендантської години та осіб, що можуть викликати підозру в інший час.

"Зараз до нашої громади приїхало дуже багато людей, ваших родичів, друзів з інших регіонів, де ведуться бойові дії. Прошу їм повідомити, що їх можуть детально опитувати", – сказав міський голова.

Нагадаємо, з  24 лютого із 21:00 до 6:00 щодня до окремого розпорядження у Вараській громаді запроваджено комендантську годину. У зв'язку із запровадженням у Вараській громаді комендантської години торгові заклади працюватимуть до 20:00. Це викликане тим, що працівникам магазинів необхідно дістатися до дому до початку дії комендантської години (21:00).

Усім жителях Вараської громади заборонено без спецільних перепусток перебувати на вулицях громади у зазначений період. Наявність перепустки обов'язкова і для праціників силових структур.

Просимо усіх мешканців та гостей громади дотримуватися правил комендантської години.

Повний відеозапис виступу міського голови:

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!