• Головна
  • Новини
  • Депутати Вараської міської ради проголосували за звернення про "закриття неба"

Депутати Вараської міської ради проголосували за звернення про "закриття неба"

Під звуки сирен сьогодні увечері відбулося четверте пленарне засідання 18 сесії Вараської міської ради. Участь депутати взяли у форматі онлайн.

Розглядали одне питання – Про звернення до Президентів США, Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО з вимогою про закриття неба над Україною. 27 голосів "за".

763

"В Україні одинадцятий день триває війна. Російська агресія – це війна проти Українського народу, який став на захист свободи та європейських демократичних цінностей. Ворог хоче знищити не лише Українську незалежність, він фактично хоче знищити українців як націю.

За цей час загинули тисячі мирних українців, з них багато дітей. Окупантом руйнуються житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури: лікарні, освітні заклади тощо.
Забрані життя наших громадян й руйнування спричинені здебільшого нальотами російської авіації та ракет, що тотально б’ють по українській території. Результати цього варварства бачить увесь світ.

Ми, депутати Вараськоі міської ради, звертаємось до Вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною та негайному наданні нашій державі допомоги у вигляді винищувачів, інших засобів протиповітряної оборони", – мовиться у тексті звернення.

764

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!