• Головна
  • Новини
  • ВТВК закликає жителів Вараша вчасно сплачувати за комунальні послуги

ВТВК закликає жителів Вараша вчасно сплачувати за комунальні послуги

КП "Вараштепловодоканал" звертається із проханням до мешканців Вараської громади вчасно сплачувати комунальні платежі.

У Вараській громаді діє воєнний стан. Багато працівників житлово-комунального господарства уже захищають Україну у лавах Збройних Сил України та підрозділах територіальної оборони. Водночас, попри зменшення кількості працівників, підприємства житлово-комунального господарства громади й надалі продовжують виконувати свою роботу у повному обсязі, забезпечуючи жителів життєво необхідними послугами.

В умовах воєнного стану усі працівники ВТВК перебувають на своїх робочих місцях та виконують усі свої функціональні обов’язки та завдання, покладені на підприємство. Вони готові цілодобово, без вихідних забезпечувати місто питною водою, теплом, вивозити сміття. Однак задля цього підприємству необхідно мати відповідні ресурси, а запаси матеріалів та палива для комунальної техніки є обмеженими.

Тому керівництво КП "Вараштепловодоканал" звертяється до жителів міста, а також керівників підприємств із закликом сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. Це допоможе міській комунальній системі одержати необхідні ресурси для безаварійної роботи та забезпечити працівників комунальної галузі заробітною платою, необхідною для утримання своїх родин.

Звертаємо увагу, що у разі відсутності внесених показників приладів обліку, вони будуть актуалізовані та відкореговані після перемоги України над рашистами.

Бережіть себе і свої родини, а комунальні служби забезпечать комфорт у ваших оселях!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!