Укрпошта знизила комісію на оплату послуг у відділеннях

До Вараської громади звернулося АТ "Укрпошта" із повідомленням щодо своєї роботи з урахуванням особливостей воєнного стану.

АТ "Укрпошта" повідомляє, що на Рівненщині усі відділення працюють у звичному режимі, сплачуються усі пенсії та соціальні виплати для населення а також організовано виплату пенсій для осіб, що були вимушені терміново переїхати до Рівненщини через загрозу життю.

Ріненська дирекція АТ "Укрпошта" звертається із проханням до усіх жителів Вараської громади й надалі продовжувати, за можливості, сплачувати комунальні та інші платежі через відділення Укрпошти задля безперебійної роботи підприємства.

"Так як зараз уся увага та надія в економічній відбудові країни зосереджена на західних областях, комунальні послуги необхідно сплачувати, щоб підтримати життєдіяльність компаній, які забезпечують енергоносії усієї країни", зазначає у своєму зверненні директор філії Рівненської диреції АТ "Укрпошта".

Окрім того, щоб фінансово підтримати клієнтів в цей складний період, Укрпошта на період із 15 березня по 1 квітня 2022 року вдвічі знизила комісію за оплату комунальних послуг у відділеннях.

Зазначимо, станом на 15 березня в Укрпошті працює 4 799 відділень. Окрім цього на маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.

Укрпошта працює майже в усіх областях. У регіонах, де активні воєнні дії, з певними обмеженнями.

9e56d18 89 n

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!