• Головна
  • Новини
  • Вараська громада направила десятки тон гуманітарної допомоги

Вараська громада направила десятки тон гуманітарної допомоги

Із початку цього місяця Вараська громада зібрала та відправила понад 57 тонн продуктів харчування, 14 тонн засобів гігієни для дорослих і дітей, понад 16 тонн одягу та різноманітного текстилю (постіль, рушники і т.п.), понад 800 кг медичних засобів і медикаментів.

Усе найнеобхідніше попрямувало до м.Київ, м.Ірпінь, м.Маріуполь, населених пунктів Житомирщини, м.Харків, м.Глеваха (Київська обл.), м.Костянтинівка (Донецька обл.), м.Кропивницький, м.Макарів (Київська обл.), населених пунктів Голосіївського району і Святошинського районів Київщини, м.Лиман (Донецька обл.), м.Львів, м.Бородянка (Київська обл.).

Днями до Волонтерського штабу Вараської громади надійшов вантаж дитячого харчування organicsbestshop.com, котрий надала компанія SGHW Trade (Берлін) за сприяння Вадима Шмитда.

164794 1

1647945 2

Ми дякуємо кожному жителю нашої Вараської громади, котрі долучилися до збору гуманітарної допомоги, а також жителям міст польських міст Волув (Wołów), Гданськ (Gdańsk) Радомско (Radomsko), Згорзелецького повітового офісу (Starostwo Powiatowe Zgorzelec) та ін., жителям німецьких міст Герліц (Görlitz), Берлін (Berlin), також із Литви! Разом наближуємо нашу перемогу!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!