• Головна
  • Новини
  • Із Вараша на фронт: громада направляє чергові тонни гуманітарного вантажу у райони бойових дій

Із Вараша на фронт: громада направляє чергові тонни гуманітарного вантажу у райони бойових дій

Упродовж березня Вараська громада зібрала та відправила понад 65 тонн продуктів харчування, 16 тонн засобів гігієни для дорослих і дітей, понад 16 тонн одягу та різноманітного текстилю (постіль, рушники і т.п.), 2 тонни медичних засобів і медикаментів.

Усе найнеобхідніше попрямувало до м.Київ, м.Харків, м.Дніпро, м.Ірпінь (Київська обл.), м.Маріуполь, м.Овруч (Житомирська обл.) та інших населених пунктів Житомирщини, м.Глеваха (Київська обл.), м.Костянтинівка (Донецька обл.), м.Кропивницький, м.Макарів (Київська обл.), населених пунктів Голосіївського району і Святошинського районів Київщини, до дитячого будинку у м.Лиман (Донецька обл.), м.Львів, м.Бородянка (Київська обл.), м.Бобровиця (Чернігівська обл.).

Днями черговий гуманітарний вантаж із Вараша прийняли у Харкові.

1648799493 4

1648799493 6

Ми дякуємо кожному жителю нашої Вараської громади, котрі долучилися до збору гуманітарної допомоги, а також жителям міст польських міст Волув (Wołów), Гданськ (Gdańsk) Радомско (Radomsko), Згорзелецького повітового офісу (Starostwo Powiatowe Zgorzelec) та ін., жителям німецьких міст Герліц (Görlitz), Берлін (Berlin), іспанського міста Сеговія (Segovia), а також із міст Литви!

1648799493 11

Долучаються до збору допомоги і представники бізнесу. Зокрема, сьогодні Кузнєцовським хлібозаводом надано олію, крупи та цукор для жителів постраждалих міст і селищ. Також щодня для потреб військовослужбовців ЗСУ і територіальної передається хліб.

Окрім цього до військових шпиталів у м.Золотоноша (польовий), м.Миколаїв та м.Барвінкове Вараською громадою направлено медикаменти, рукавиці, бинти, санітайзери, антисептики. Також медикаменти одержала лікарня №17 Голосіївського району м.Київ.

Окрім цього працівники виконавчого комітету Вараської міської ради та її структурних підрозділів, комунальних підприємств ухвалили рішення спрямувати одноденний заробіток для потреб Збройних Сил України та територіальної оборони. 

Разом наближуємо перемогу!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!