• Головна
  • Новини
  • Волонтерський фронт Вараської громади: у закладах освіти допомагають захисникам

Волонтерський фронт Вараської громади: у закладах освіти допомагають захисникам

В умовах воєнного стану усі галузі повсякденного нам життя переформатовують свою роботу на благо захисників та захисту незалежності України. Кожен українець в непростих умовах для нашого часу акумулює свої сили та працює на повну потужність на усіх фронтах.

Так, у навчальних закладах Вараської громади, доки триває дистанційне навчання, волонтери займаються пошиттям балаклав для бійців та печуть хлібобулочні вироби. Булочки із різними начинками доставляють волонтери на блокпости, також вони допомагають із доставкою балаклав для бійців.

До кожної партії виробів також вкладають дитячі малюнки задля підняття бойового духу українських захисників.

Зокрема, раніше у закладах освіти громади плели маскувальні сітки.

До роботи залучаються як волонтери, так і працівники закладів. Продукти харчування для виготовлення здоби та матеріал для пошиття балаклав придбані за кошти, які зібрали волонтери.

Зазначимо, недощадно учні вараських закладів освіти долучалися до розфарбовування стін в укриттях, що знаходяться в одному із ліцеїв та дошкільному закладі освіти громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!