• Головна
  • Новини
  • Вараська громада пропонує 17 об'єктів для релокації бізнесу

Вараська громада пропонує 17 об'єктів для релокації бізнесу

Вараська громада активно долучилася до ініціативи Уряду щодо релокації бізнесу. На цей момент Відділом підприємницької діяльності та агросектору економіки Управління економіки та розвитку громади підготовлено 17 інвестиційних пропозицій.

Серед можливостей – розвивати равликову ферму, тепличне господарство, відкрити кафе чи займатися промисловим виробництвом тощо.

Запрошуємо підприємців, які мають об’єкти нерухомості, що можна задіяти на умовах продажу/оренди для релокації підприємств із зон бойових дій, долучитися до наповнення Платформи веб-каталогу об’єктів нерухомості, у прийнятний спосіб:

  • самостійно авторизуватись на сайті https://restartbusiness.in.ua та внести свої об’єкти
  • надати згоду на розміщення та оприлюднення інформації про свої об’єкти виконавчому комітету Вараської міської ради, заповнивши гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/2xcStBjYtN3Pa2Xg9

Інформацію про об’єкти нерухомості можна також надсилати за адресою ekonomika@varash-rada.gov.ua

Нагадаємо, що представники бізнесу можуть звертатися із проблемних питань ведення підприємницької діяльності в умовах воєнного стану за номером телефону 067-886-92-08.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!