• Головна
  • Новини
  • Вараська міська рада ухвалила звернення до командувачів Нацгвардії України та Сил тероборони ЗСУ

Вараська міська рада ухвалила звернення до командувачів Нацгвардії України та Сил тероборони ЗСУ

Сьогодні відбулася 19 позачергова сесія Вараської міської ради. Під час засідання 25 депутатів розглянули запропоновані тексти звернень до Командувача Національної Гвардії України щодо формування додаткового підрозділу НГУ на території громади та Командувача Сил територіальної оборони Збройних Сил України щодо підсилення підрозділів ТРО на території Вараської громади.

Звернення
до Командувача Національної гвардії України
щодо формування додаткового підрозділу НГУ на території Вараської МТГ

Враховуючи силове захоплення ВП "Запорізька АЕС" військовими підрозділами збройних сил РФ, розташування ВП "Рівненська АЕС" неподалік кордону з РБ, ми, депутати Вараської міської ради, вважаємо за потрібне ініціювати питання щодо розміщення додаткового підрозділу Національної гвардії України (в кількості не менше батальйону та з важким озброєнням) з постійною дислокацією на території Вараської міської територіальної громади.

Основним завданням вказаного підрозділу буде оборона ядерного об’єкту на рубіжах, віддалених від майданчика атомної електростанції, протидія диверсійно-підривній діяльності та завданнях, які дозволять ефективно вести вогневе ураження противника без загрози безпеці ядерним установкам, на період, необхідний для розгортання та залучення до оборони Рівненської АЕС основних підрозділів Збройних Сил України.

 

Звернення

до Командувача Сил територіальної оборони Збройних Сил України
щодо підсилення підрозділів територіальної оборони важким озброєнням на території Вараської МТГ

Враховуючи силове захоплення ВП "Запорізька АЕС" військовими підрозділами збройних сил РФ, розташування ВП "Рівненська АЕС" неподалік кордону з РБ, ми, депутати Вараської міської ради, вважаємо за потрібне ініціювати питання щодо підсилення підрозділів територіальної оборони України важким озброєнням, з постійною дислокацією на території Вараської міської територіальної громади.

Основним завданням вказаного підрозділу буде оборона ядерного об’єкту на рубежах, віддалених від майданчика атомної електростанції, протидія диверсійно-підривній діяльності та завданнях, які дозволять ефективно вести вогневе ураження противника без загрози безпеці ядерним установкам, на період, необхідний для розгортання та залучення до оборони Рівненської АЕС основних підрозділів Збройних Сил України.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!