• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді випускники отримали "золоті" та "срібні" медалі

У Вараській громаді випускники отримали "золоті" та "срібні" медалі

Сьогодні у Вараській громаді вручили медалі 51 випускнику.

У Палаці культури ім. Лесі Українки відбулось нагородження випускників-медалістів Вараської громади. Цьогоріч за успішне навчання 34 учні отримали "золоті" медалі, ще 17 випускників - "срібні".

В умовах війни церемонія вручення була особливою, адже кожен з гостей мав можливість долучитися до збору коштів на потреби Збройних Сил України.

Нагороди вручали заступник міського голови Дмитро Стецюк та начальник Управління освіти Олена Корень.

"Щиро вас вітаємо із закінченням навчального року. Незважаючи на складні випробування нашого часу, я знаю і вірю, що ви будете успішними і ви зможете себе реалізувати. Продовжуйте творити, нехай ця успішна сторінка вашого життя продовжується й надалі. Дякуємо за вашу працю, дякуємо педагогам, батькам. До успіхів! До перемоги! Слава Україні!" – зазначив Дмитро Стецюк.

IMG 1155

Начальник Управління освіти Олена Корень усіх присутніх привітала з Днем Конституції України та наголосила, що Україна є незалежною, суверенною, демократичною державою.

"Випускники – ви цвіт нашої нації, за вами майбутнє. Ви гідно витримали усі перешкоди та непорозуміння, які випали на вашому шляху впродовж одинадцяти років навчання у закладах освіти. Незважаючи на такий складний рік, ви довели, що ви найкращі", - сказала начальник Управління освіти.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!