• Головна
  • Новини
  • Дерадянізація: обирайте назви для перейменування і найменування вулиць у Вараській громаді

Дерадянізація: обирайте назви для перейменування і найменування вулиць у Вараській громаді

У Вараській громаді триває громадське громадське обговорення найменування і перейменування вулиць. Упродовж 12-22 липня 2022 р. жителям громади необхідно обрати варіант із тих, що були запропоновані громадськістю починаючи із 11 травня.

Отже, для найменування трьох вулиць, що раніше не мали назви, у м.Вараш до обговорення надано 15 пропозицій https://forms.gle/KWBhhKMSSSM3DSyf9 серед яких Чорнобаївська, В. Коровкіна, П'ятихатки, Пряма, Степана Бандери, Ділова та ін.

На розгляд громадськості пропонуються і варіанти https://forms.gle/Q85t7CLqgoeS3Bis5 для перейменування вулиць у м.Вараш (вул.Курчатова), с.Заболоття (вул.Гагаріна), с.Стара Рафалівка (вул.50-річчя Перемоги, вул.Гагаріна, вул.Першотравнева), с.Озерці (вул.Партизанська). Зокрема, з-поміж запропонованих 33 назв: Героїв України, Скібчика Віталія (загиблого на війні жителя с.Заболоття), Л.Каденюка (першого астронавта України), Весняна, Гаражна, Героїв УПА, Церковна, Бандерівська, Єднання тощо.

(Відмітимо, що громадське обговорення відбувається у форматі електронних консультацій на сторінці Вараської міської ради у Facebook з посиланням на онлайн-опитування. Додаткову інформацію можна одержати у Відділі архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради, тел. 067-579-58-80, е-mail: amb@varash-rada.gov.ua, на адресу: м.Вараш, майдан Незалежності 2 (2 пов.).

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!