"Бюджетна" комісія розглянула зміни до чинних програм

Відбулося засідання комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради.

Депутати розглянули низку проєктів рішень, серед яких рішення щодо внесення змін до Комплексної програми "Здоров'я" на 2022-2025 роки, внесення змін до Програми харчування учнів закладів загальної середньої освіти Вараської громади на 2020-2022 роки, внесення змін до Програми реалізації природоохоронних заходів Вараської громади на 2021-2023 роки, встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку, внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади та внесення змін до Комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства Вараської громади на 2021-2025 роки.

1499

Під час розгляду та обговорення питань, що були винесені на порядок денний, члени комісії вирішили пітримати розглянуті проєкти рішень та пропонуватимуть їх підтримати також інших колег-депутатів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!