• Головна
  • Новини
  • Вараська громада готова прийняти одне з найбільших підприємств із вирощування продовольства

Вараська громада готова прийняти одне з найбільших підприємств із вирощування продовольства

Вараська громада готова приймати на своїх теренах бізнес, що вимушений полишати місця своєї постійної дислокації через повномасштабне вторгнення росії на українську землю.

Основна конкурентна перевага громади – у близькості до Рівненської АЕС та можливості вторинного використання теплової енергії, що нею виробляється. Вартість Гкал тепла у Вараській громаді є однією із найнижчих в Україні – лише 228,01 грн.

Також логістичне розташування громади поруч із авто- та залізними шляхами у напрямку до європейських країн лише посилює привабливість громади для релокації бізнесу.

Саме тому нині відбуваються перемовини щодо часткової релокації ПРАТ "Комбінат "Тепличний", що є найбільшим підприємтвом закритого ґрунту в Україні.

"Реалізація даного проєкту на території Вараської громади – це не лише нові робочі місця, створення сприятливого бізнес-клімату в громаді та збільшення бюджету, а й вирішення продовольчої кризи",- зауважує міський голова м.Вараш Олександр Мензул.

Серед інших можливостей для релокації бізнесу – розвиток равликової ферми, тепличних господарств, кафе чи промислове виробництво. Детальніше про можливості громади в інвестиційному портфелі.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!