Безкоштовний триденний онлайн-тренінг для жінок-підприємниць Вараської громади

До уваги підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу (МСБ) у Рівненській області!

У межах спільного проєкту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Міжнародної організації праці (МОП) "Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні" та у співпраці з Рівненською облдержадміністрацією оголошується набір на безкоштовний триденний онлайн-тренінг для жінок-підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу (МСБ), що працюють у Рівненській області.

Навчальна програма спрямована на отримання знань і розвиток навичок ведення бізнесу за допомогою інструментів інтернет-торгівлі. Навчальна програма сприятиме подоланню наслідків, пов’язаних із пандемією COVID-19 у ринковому середовищі.

Хто може взяти участь? Підприємниці, які провадять власний бізнес, власниці та керівниці малого та середнього бізнесу, які проживають на території Рівненської області.

Навчання триватиме упродовж 18-20 жовтня 2021 р. (із 14:00 до 18:00).

cq5dam.web.1280.1280

Онлайн-курсом заплановано охопити наступні теми:

  • Оцінка бізнес-моделі та здатності прийняти багатоканальну стратегію продажів і перейти на електронну комерцію (клієнти та типи поведінки в магазинах, тип товару (товарів), бренд та його позиціонування на ринку, обслуговування клієнтів);
  • Просування товарів та послуг (стимулювання збуту, стимулювання споживачів, стимулювання торгівлі, прямий маркетинг, маркетинг подій);
  • Національні та міжнародні платформи онлайн-продажів для МСБ, їх сильні та слабкі сторони;
  • Системи доставки, що працюють в Україні. Як їх використовувати для ведення бізнесу та які переваги;
  • Система обробки цифрових платежів.

Зареєструватися на тренінги можна до 1 жовтня 2021 року (до 12:00).

Деталі за телефоном: +380 98 746 9497 та електронною поштою sten.oleh@gmail.com

Дізнайтеся більше про проєкт ПРООН та МОП "Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні".