Як одержати часткове відшкодування за придбані доїльні апарати

Повідомляємо, що у поточному році в обласному бюджеті передбачені кошти для часткового відшкодування фізичним особам вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів).

Відповідно до Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018-2022 роки (зі змінами) відшкодовуватиметься 70% вартості, але не більше 7000 грн за одну установку.

Виплата часткового відшкодування вартості відбуватиметься за придбану для власного користування нову доїльну установку (доїльний апарат) за умови утримання у господарстві не менше трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

Varash milkingmachine

Фізичні особи, охочі одержати часткове відшкодування вартості доїльний апарат за рахунок коштів обласного бюджету, можуть щомісяця подати до 10 числа наступного періоду до комісії департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації такі документи:

  • заявку щодо включення до реєстру фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) (завантажити);
  • довідку, видану об’єднаною територіальною громадою, сільською, селищною чи міською радою, про кількість корів;
  • копії паспортів великої рогатої худоби та ветеринарних карток до них;
  • витяг з Єдиного державного реєстру тварин про ідентифікацію та реєстрацію великої рогатої худоби та перелік наявних ідентифікованих і зареєстрованих тварин;
  • копії платіжних документів і технічної документації на доїльну установку (доїльний апарат);
  • копії паспорта особи та документа (ідентифікаційного коду), що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);
  • довідку про відкриття рахунку в банківській установі.

Документи подавати (надсилати) за адресою департаменту агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації 33028, м. Рівне, Майдан Просвіти 1, каб.213.

Контактна особа: Колесник Тетяна Георгіївна, роб.тел.(0362) 62-08-15, моб. 068-649-86-48.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!