Уряд пропонує грант до 250 000 грн для започаткування власної справи

Якщо ви маєте бізнес-план і сталі наміри розпочати або розвивати власну справу, то можете отримати у межах урядової програми "єРобота" безповоротні гранти до 250 тис. грн. Уряд планує видати 20 000 таких грантів на загальну суму 5 млрд грн на рік.

Умови:

Мікрогрант надається на створення та розвиток власного бізнесу – до 250 тис. грн за умови створення двох робочих місць та до 150 тис. грн – одного робочого місця. За ці кошти можна придбати обладнання, сировину, матеріали, інструменти, частково оплатити оренду приміщення.

АТ "Ощадбанк" виступає уповноваженим банком програми.

Подати заяву для отримання грантів можна через портал Дія або у будь-якому відділенні АТ "Ощадбанк". Упродовж 10 робочих днів експерти банку та Державного центру зайнятості оцінять проєкт і, якщо він відповідатиме критеріям програми, кошти будуть зараховані на окремий банківський рахунок.

Одержувачі мікрогрантів зможуть оформити додатковий інвестиційний кредит за Програмою "5-7-9%" у сумі до 2,5 млн грн відповідно до стандартних умов цієї програми. Це кошти на будівництво чи реконструкцію приміщень, на придбання додаткового обладнання, фінансування оборотного капіталу.

Нова грантова програма – можливість розпочати будь-який мікробізнес, наприклад, пошив одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо.

За роз’ясненнями звертайтеся за номером телефону 067-886-92-08.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!