• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет ВМР виділив кошти на аварійний ремонт у Вараській лікарні

Виконавчий комітет ВМР виділив кошти на аварійний ремонт у Вараській лікарні

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. Насамперед, члени комітету розглянули питання щодо земельних спорів між громадянами Вараської громади та ухвалили призначити медіатора для їх вирішення.

Під час засідання члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення щодо виділення коштів із резервного фонду бюджету Вараської громади для проведення аварійного ремонту санітарно-технічних мереж головного корпусу, пологового будинку та інфекційного відділення Вараської багатопрофільної лікарні.

Також підтримано проєкт щодо встановлення середньої вартості ритуальних послуг у Вараській громаді з метою відшкодування витрат на безоплатне поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час виконання заходів із забезпечення захисту та оборони України та яким не встановлено статус учасника бойових дій, померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Окрім цього, ухвалено і рішення про початок опалювального сезону 2022/23 років у громаді – 9 вересня теплову енергію одержуватимуть жителі села Заболоття.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!