• Головна
  • Новини
  • Тарифи на комунальні послуги у Вараській громаді не підвищуватимуться

Тарифи на комунальні послуги у Вараській громаді не підвищуватимуться

Директор КП "Вараштепловодоканал" Роман Саушкін закликав мешканців Вараша вчасно оплачувати рахунки за спожиті комунальні послуги та сплатити заборгованість.

"У цей воєнний час виконавчий комітет Вараської міської ради ухвалив рішення не збільшувати навантаження на населення і залишити тарифи на рівні 2021/2022 років. Для нашого підприємства нинішні часи теж нелегкі. Тому прошу - сплачуйте комуналку, що дасть можливість нам, як комунальному підприємству, якісно надавати послуги із тепло- та водопостачання, вивезення сміття", - йдеться у зверненні Романа Саушкіна.

Зазначимо, відповідно до рішень виконавчого комітету Вараської міської ради, які були прийняті під час засідання 14 вересня 2022 року, тарифи на послуги постачання теплової енергії, постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення будуть незмінними та не зазнають підвищень до завершення воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!