Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу

Зміст проєкту

Проєкт рішення виконавчого комітету від 02 грудня 2019 року №300 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м.Вараш» прийнятий з метою запобігання порушень в роботі мереж і споруд каналізації, підвищення ефективності роботи цих споруд і безпеки їх експлуатації та забезпечення охорони навколишнього природного середовища від забруднення скидами стічних вод підприємств та житлового сектору.

Найменування розробника проекту: Відділ майна комунальної власності міста виконавчого комітету Вараської міської ради

Адреса сторінки в мережі Інтернет: www.varash.rv.gov.ua (розділ документи/регуляторна політика)

Інформація про спосіб оприлюднення регуляторного акта:

Проєкт рішення виконавчого комітету від 02 грудня 2019 року №300 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м.Вараш» разом із аналізом регуляторного буде розміщено 03.12.2019 року на офіційному веб-сайті Вараської міської ради та її виконавчого комітету www.varash.rv.gov.ua.

Інформація про строк та спосіб надання зауважень та пропозицій

Зауваження та пропозиції просимо надсилати у письмовому вигляді розробнику регуляторного акта протягом одного місяця з дня опублікування проекту рішення.

Поштова адреса: 34400, м.Вараш, майдан Незалежності, 1 Відділ майна комунальної власності міста виконавчого комітету Вараської міської ради. Телефон/факс (03636) 2-46-64; 3-29-82, vkomu@i.ua