• Головна
  • Новини
  • У Вараській міській раді перейменували та найменували вулиці

У Вараській міській раді перейменували та найменували вулиці

Сьогодні під час засідання двадцять четвертої сесії Вараської міської ради депутати підтримали проєкти рішень щодо найменування та перейменування вулиць у Вараській громаді.

У проєктах рішень враховано результати громадських обговорень, котрі у свою чергу враховували пропозиції жителів громади, щодо найменування й перейменування вулиць у м.Вараш, с.Стара Рафалівка, с.Заболоття, с.Озерці.

Зокрема, назви отримали такі вулиці у місті Вараш:

Також перейменовано у Вараській громаді вулиці:

Нагадуємо, комісія з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської територіальної громади опрацювала назви вулиць, які необхідно перейменувати, а жителі громади, водночас, пропонували варіанти нових назв шляхом громадського обговорення.

Громадське обговорення відбувалося у форматі електронних консультацій на сторінці Вараської міської ради у Facebook з посиланням на онлайн-опитування.

Члени виконавчого комітету Вараської міської ради погодили рішення щодо перейменування і найменування вулиць, відповідно дотримано усіх необхідних етапів для ухвалення під час засідання сесії ВМР.

Зазначимо, перейменування здійснюватиметься без зміни поштових номерів житлових будинків, установ і споруд.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!