• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді учасники АТО отримують матеріальну допомогу

У Вараській громаді учасники АТО отримують матеріальну допомогу

Цього року уже 19 учасників АТО, учасників заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, які мешкають у Вараській громаді, одержали одноразову матеріальну допомогу. Загальна сума виплат складає 95 тис. грн.

Завдяки платникам податків Вараської громади, у рамках Програми соціальної допомоги та підтримки мешканців Вараської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, військовослужбовці одноразово отримали по 5 тис. грн.

Прийом документів для виплати учасникам АТО, учасникам заходів із забезпечення національної безпеки і оборони одноразової матеріальної допомоги забезпечує Департамент соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради.

Також зауважимо, що Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко невдовзі розширить перелік осіб, яким надаватиме послуги, зокрема, тим, хто отримав поранення, контузію, каліцтво чи захворювання під час військової служби, трудової та іншої діяльності, спрямованої на захист країни під час військової агресії. Також, після внесення відповідних змін до документів центру, послуги зможуть одержувати і жителі територій, де відбувалися бойові дії, де були бомбардування, авіаудари тощо.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!