У Вараській громаді розробляють правила благоустрою

Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва розробляє правила благоустрою Вараської громади. За словами заступника директора департамента Олега Устича, створення документа перебуває у фінальній стадії.

"Правила благоустрою громади ми створюємо на основі типових правил благоустрою населених пунктів, які затверджені Мінрегіоном ще п'ять років тому. У підготовлений проєкт включені розділи про утримання будинків і прибудинкових територій, утримання тварин, вимоги до утримання зелених насаджень, до паркування та утримання транспортних засобів тощо", – сказав Олег Устич.

Проєкт правил благоустрою громади оцінили фахівці Державної регуляторної служби України та надали свої пропозиції та рекомендації, які були враховані департаментом-розробником.

Після дотримання необхідних законодавчих вимог, що стосуються регуляторних актів, проєкт правил буде запропонований депутатам Вараської міської ради для розгляду на засіданні сесії.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!