• Головна
  • Новини
  • "Комунальна" комісія розглянула листи та звернення про облаштування укриття, тротуарів та зупинок

"Комунальна" комісія розглянула листи та звернення про облаштування укриття, тротуарів та зупинок

Відбулося засідання комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради. Під час засідання депутати розглядали листи та звернення.

Насамперед члени комісії розглянули лист Управління освіти ВК ВМР щодо укриття у Вараському ліцеї №3. За словами начальника управління Олени Корень, найпростіше укриття планувалося створити у підвальному приміщенні ліцею, привівши його у відповідність до норм. Однак, після візиту проєктантів, які оглянули підвал школи, виявилось, що під будівлею є так звана "бетонна подушка". Таким чином облаштувати укриття у підвалі неможливо.

6167

Отже, задля безпеки дітей та продовження навчального процесу в умовах воєнного стану, виникає потреба у будівництві укриття на території Вараського ліцею №3. Члени комісії заявили, що розглянуть можливість вирішення цього питання.

Затим розглянули звернення депутата Артема Стецюка (фракція "За майбутнє") щодо розширення проїжджих частин у м-р Будівельників біля Вараського відділення Рівненського обласного центру зайнятості та біля будинку 32/2, а також спільне звернення Артема Стецюка та Романа Годунка (фракція "Голос") щодо облаштування пішохідної доріжки біля будинків по м-р Будівельників 16/1 та 14/1. Члени комісії доручили КП "Благоустрій" обрахувати вартість таких робіт.

6173

Під час засідання Вікторія Данилко (фракція "Пропозиція") (на фото) наголосила, що до неї також звернулися мешканці будинку по м-р Вараш 19 щодо облаштування пішохідної доріжки. Депутат Ксенія Будь (фракція "Сила людей") зазначила, що у цьому місці неможливо облаштувати доріжку та необхідно звернутися до фахівців для розробки плану організації руху пішоходів і автомобілів біля згаданого будинку. Члени комісії підтримали таку пропозицію.

Також депутати розглянули листи та звернення від мешканців сільских місцевостей і старост Вараської громади. Зокрема, розглянули лист щодо облаштування дороги по вул. Набержна у селі Діброва, встановлення зупинки для шкільного автобуса у селі Сопачів, а також щодо ремонту доріг та встановлення критих зупинок в місцях зупинки шкільних автобусів у Більськовільському та Мульчицькому старостинських округах.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!