• Головна
  • Новини
  • На засіданні Економічної ради обговорено питання забезпечення паливом шкільних котелень

На засіданні Економічної ради обговорено питання забезпечення паливом шкільних котелень

У Вараській громаді продовжує роботу Економічна рада. Орган утворено задля кращого контролю використання коштів бюджету громади.

На засіданні 27 січня під головуванням заступника міського голови Павла Павлишина члени ради заслухали керівників департаментів та комунальних підприємств щодо їх нагальних потреб у закупівлі товарів та послуг.

Зокрема, розглянуто питання придбання харчових продуктів для навчальних закладів, фінансування та обслуговування шкільного транспорту й забезпечення ліцеїв у сільських територіях громади паливом для котелень. Стосовно останнього члени ради ухвалили рішення організувати додаткові розрахунки щодо використання паливних матеріалів для визначення необхідного об’єму закупівель.

Також під час засідання обговорене питання фінансування захоронення твердих побутових відходів і забезпечення дорожніх робіт.

"Економічна рада – це колегіальний орган, який дозволяє контролювати і сприяти ефективному використанню бюджетних коштів, запобіганню корупції та витрат, які не є актуальними, вирішувати інші питання в економічній сфері. Засідання відбуваються щотижнево, із квітня 2022 року. Жодна публічна закупівля з бюджету громади не буде здійснена без погодження цього органу", – пояснює головний спеціаліст Відділу публічних закупівель Анна Соколенко.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!