Вараські спортсмени здобули низку нагород

Спортсмени КДЮСШ ВП РАЕС вибороли нагороди на чемпіонатах області та України .

Так, 2-5 березня в с.Поляниця Івано-Франківської області відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих та молоді.

За результатами виступів Роман Васінський виборов четверте місце (204 підйоми), Микола Левков у складі збірної команди Рівненської області в естафеті (поштовх довгим циклом) посів друге місце, Костянтин Рак здобув перше місце та отримав титул чемпіона України (у ваговій категорії до 95 кг).

554 n

Упродовж двох днів, 3-4 березня, у місті Рівне відбувся чемпіонат Рівненської області серед юнаків U15 з боротьби греко-римської.

За перемогу змагалися понад 120 учасників зі всієї Рівненської області та м.Тернопіль.

Юнаки секції боротьби КДЮСШ ВП РАЕС здобули наступні місця:

  • Роман Дем'янчук (у ваговій категорії 48 кг) – 3 місце;
  • Георгій Дулько (у ваговій категорії 85 кг) − 3 місце.

За крок до медалей зупинились:

  • Роман Біндас (у ваговій категорії 52кг) − 5місце;
  • Роман Лісовий (у ваговій категорії 68кг) − 5місце.

50875 n

Також відзнаку зимового чемпіонату Рівненської області з плавання серед юніорів здобула Яна Пашко. Змагання проходили 1-3 березня в місті Рівне. Вараська плавчиня здобула бронзу на дистанціях 200 метрів. Комплексним плаванням, 100 метрів вільним стилем, 200 метрів вільним стилем.

393 n

Вараська громада постійно підтримує та сприяє участі дітей громади у спортивних Всеукраїнських та обласних чемпіонатах, кубках та інших змаганнях. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!