• Головна
  • Новини
  • "Вараштепловодоканал" одержав потужний електрогенератор

"Вараштепловодоканал" одержав потужний електрогенератор

Комунальне підприємство "Вараштепловодоканал" отримало від німецької неурядової організації "Федеральне агентство технічної допомоги" (Federal agency for technical Relief (THW) генератор електроенергії.

Обладнання потужністю 220 кВА дозволить забезпечити у випадку повного знеструмлення безперебійне водопостачання для усіх мешканців Вараша, а також наповнення і підтримання тиску в системі пожежогасіння.

"Для нашого підприємства це дуже важливе обладнання. Хочу подякувати керівництву Вараської громади, Вараської районної військової адміністрації за сприяння в одержанні допомоги, а також персонально депутату Рівненської обласної ради, директору Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Володимиру Петріву. І, звісно, висловити вдячність німецькому народові, котрий розуміє ситуацію, у якій нині опинилися комунальні підприємства України, й усіляко нам допомогають у такий важкий час", – зауважує директор КП "ВТВК" Роман Саушкін.

339906497 3413592808923551 5590994039493049576 n

Директор "ВТВК" Роман Саушкін (ліворуч), голова Вараської РВА Людмила Мариніна, головний інженер "ВТВК" Олексій Гаврилов

photo1680785464

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!