• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді учні презентували збірку творів про початок повномасштабної війни

У Вараській громаді учні презентували збірку творів про початок повномасштабної війни

10 квітня у Вараші відбулася презентація збірки творів "Той день, коли прийшла війна...", ініційована Вараським центром професійного розвитку педадогічних працівників.

Подію, що відбулася в інформаційному центрі "Полісся", приурочили річниці повномасштабної війни. До організації також доєднався Вараський центр дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ). 

930b75c4 c37f 497e 8c5b 11fb5e578669

До написання віршів долучилися педагоги та учні Вараської, Каноницької та Рафалівської громад. Твори стали влучним втіленням усіх пережитих емоцій, страхів, болю 24 лютого 2022 року. Із зачитуванням збірки, дорослі та діти мали можливість згадати пережите й звільнитися від негативних емоцій, накопичених за період важкого для всіх часу.

Присутні мали змогу як ознайомитися із надрукованим виданням, так і прослухати вживу роботи у виконанні самих авторів. Усі, хто долучився до створення збірки, одержали примірник видання у подарунок.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!