• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді працюватиме Консультативний центр підтримки військовослужбовців та їх сімей

У Вараській громаді працюватиме Консультативний центр підтримки військовослужбовців та їх сімей

У місті Вараш із 10 травня розпочне роботу Консультативний центр підтримки військовослужбовців та їх сімей. У приміщенні за адресою м-р Вараш 11 можна буде одержати психологічну, юридичну допомоги.

Працівники Департаменту соціального захисту та гідності консультуватимуть щодо пільг, компенсацій, одержання статусу. Представники Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки надаватимуть роз'яснення у межах своєї компетенції.

Також розглядається варіант щодо залучення до роботи консультативного центру і працівників Пенсійного фонду України.

Графік роботи центру: понеділок, середа, п’ятниця із 14:00 до 18:00.

"Потреба щодо створення такого центру стала вкрай актуальною із початком повномасштабної війни. На одній із сесій було виголошено відповідний депутатський запит. Консультаційний центр діятиме за принципом "єдиного вікна" – для зручності наших військових, їх рідних в одному місці ми розмістили фахівців соціальної сфери, психологів, юристів, представників військкомату. Ведемо перемовини із пенсійним фондом, центром зайнятості щодо залучення їх спеціалістів. Таким чином військовослужбовцям не треба буде ходити по кабінетах у різних кінцях міста", – зауважує міський голова Олександр Мензул.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!