• Головна
  • Новини
  • "Земельна" комісія заслухала про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської МТГ на 2022 рік

"Земельна" комісія заслухала про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської МТГ на 2022 рік

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Депутати розглянули 34 питання порядку денного.

Насамперед, члени комісії заслухали начальника Управління економіки та розвитку громади Ірину Барабух про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2022 рік.

Зокрема, начальник відмітила, що виконання Програми здійснювалося в умовах запровадженого правового режиму воєнного стану на території України. В основному заходи Програми були спрямовані на національну безпеку та територіальну оборону. Водночас у господарській діяльності та промисловості виконано усі показники.

6752

Затим депутати розглянули низку питань щодо затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки, надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою, дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування та ін.

733

Загалом, майже усі питання, які були розглянуті під час засідання, були підтримані та рекомендовані до прийняття на черговій сесії Вараської міської ради, лише три з них було повернуто на доопрацювання.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!