• Головна
  • Новини
  • Члени виконавчого комітету підтримали питання щодо проведення ярмаркових заходів на території старостинських округів Вараської МТГ

Члени виконавчого комітету підтримали питання щодо проведення ярмаркових заходів на території старостинських округів Вараської МТГ

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У пятницю, 26 травня, члени виконавчого комітету розглянули 41 питання.

Насамперед заслухали начальника Фінансового управління ВК ВМР Валентину Тацюк про звіт щодо виконання бюджету Вараської міської територіальної громади за I квартал 2023 року.

8472

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення щодо проведення ярмаркових заходів щоденно з 09:00 години до 20:00 години на території Мульчицького, Старорафалівського (с.Бабка) та Більськовільського округів Вараської МТГ.

Як зазначила начальник Управління економіки та розвитку громади Ірина Барабух, упорядковування ярмаркових заходів на сільських територіях Вараської громади продовжується.

Відтак у селі Мульчиці ярмаркові заходи проводитимуться по вулиці Центральна біля магазину Старорафалівського СТ (вул. Центральна, 14 А), у селі Бабка по вулиці Центральна навпроти магазину Старорафалівського СТ (вулиця Центральна, 45), а у селі Більська Воля вулиці  –  вулиця Шкільна біля міні-маркету "Маєток" (вул. Шкільна, 39 А).

8483

Окрім того, задля удосконалення ярмаркових заходів та поліпшення торговельного обслуговування населення у місті Вараш, вирішено збільшити територію проведення суботніх ярмаркових заходів, доповнивши місця торгівлі по вул.Енергетиків та прилеглої території.

Також серед запропонованих до розгляду проєктів рішень – щодо погодження внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності, визначення кандидатури на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня", про новий склад комісії для комплексного визначення індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг, про новий склад комісії щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб про призначення грошової компенсації та ін.

8494

Під час засідання члени виконавчого комітету скасували рішення Виконавчого комітету про заборону торгівлі алкоголем та слабоалкогольними напоями в нічний час. Таке рішення прийняте враховуючи листи Міністерства економіки України, з метою відновлення економіки шляхом підтримки бізнесу, забезпечення стабільної діяльності підприємств у Вараській громаді.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!