• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді триває робота зі створення пам'ятника загиблим Героям

У Вараській громаді триває робота зі створення пам'ятника загиблим Героям

Відділ архітектури та містобудування ВК ВМР продовжує працювати над концептом пам'ятного знаку загиблим Героям Вараської громади.

Зокрема, розробляється візуалізація, складаються відповідні розрахунки, відбувається пошук потенційниого виконавця.

Фото 667 1

Візуалізація проєкту пам'ятного знаку загиблим Героям Вараської громади

"Нашим відділом напрацьовано варіант ескізу, візуалізація пам'ятника. Є думка розмістити його у центрі міста, перед будівлею виконавчого комітету Вараської міської ради. У зображенні вишиванки закодовано наше місто Вараш. У проєкції зверху пам'ятник у вигляді хреста, загальний вигляд – свічка. На бічних ребрах хреста будуть викарбувані прізвища, дати народження і смерті наших Героїв. У майбутньому будемо докарбовувати – ми розуміємо, що війна ще не закінчилася. Наразі маємо завдання визначитися з вартістю і з потенційним виконавцем даних робіт. Попередньо контактували із майстернею у м.Костопіль. На жаль, там не мають технічної можливості реалізувати наш задум. Отже ми звернулися до майстерні у м.Коростишів, пообіцяли докладно розглянути нашу пропозицію. Якщо і вони відмовлять, то й надалі будемо шукати потенційних виконавців", – коментує в.о.начальника Відділу архітектури та містобудування Наталія Колесінська.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!