• Головна
  • Новини
  • єРобота: підприємець із Вараша виграв грант на розвиток власної справи

єРобота: підприємець із Вараша виграв грант на розвиток власної справи

Віталій Крупич займається підприємницькою діяльністю із 2012 року. Разом із батьком Анатолієм Крупичем займаються фермерським господарством – вирощують свиней. Окрім цього у своєму рідному місті Вараш мають два магазини.

Чоловік вирішив розширити асортимент власної продукції – виготовляти сосиски, сардельки, лікарську ковбасу. Для реалізації задумів підприємець скористався урядовою програмою "єРобота". Склавши бізнес-план й успішно пройшовши співбесіду у центрі зайнятості одержав позитивне рішення на отримання мікрогранту. За ці кошти Віталій Крупич закупив необхідне обладнання: куттер, стрічкова пила, стіл та інше для переробного цеху. За умовами грантоотримувач програми створив два нових робочих місця.

"За допомогою куттера ми можемо робити сардельки, сосиски, лікарську ковбасу. За допомогою стрічкової пили зможемо більш якісніше розробляти свинячі туші. Закуплений стіл з нержавійки потрібен для того, щоб організувати робоче місце для додаткових  працівників", – розповідає Віталій Крупич.

Докладніше у відео.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!</