• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді розробляється програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді

У Вараській громаді розробляється програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді

У Вараській громаді розробляється програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2023-2025 роки. Відповідне розпорядження нещодавно підписав міський голова Олександр Мензул. 

Мета програми –  формування у дітей та молоді почуття патріотизму, популяризації духовно-культурної спадщини українського народу, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України.

До роботи над проєктом програми залучено працівників структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради (Управління освіти, Департамент культури, туризму, молоді та спорту), депутатів ВМР, представників ДСНС, поліції, військової частини НГУ та ін.

"Наша громада приділяла велику увагу національно-патріотичному вихованню і діяльності "Пласту". Ми маємо продовжувати цей дух розвитку української мови, культури, козацьких традицій, які передавалися з покоління у покоління, від діда-прадіда. Вони мають продовжуватись у нашій громаді. Ми передамо цей спадок нашим нащадкам, які будуть пишатися нашою культурою, нашими традиціями. До кінця червня усі напрацювання різних підрозділів плануємо передивитися разом і створити спільний документ. А у липні у нас вже буде готова програма, із проєктом якої ми будемо знайомити нашу громаду", – прокоментував заступник міського голови Дмитро Стецюк. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!