• Головна
  • Новини
  • "Гуманітарна" комісія розглянула положення про конкурс на посаду директора "Вараської мистецької школи"

"Гуманітарна" комісія розглянула положення про конкурс на посаду директора "Вараської мистецької школи"

Відбулося засідання постійної Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту Вараської міської ради.

Насамперед, члени гуманітарної комісії роглянули проєкти рішень про внесення змін до установчих документів Вараських ліцеїв №1, 2, 3, 4 та 5, Собіщицького ліцею, Старорафалівської та Озерецької гімназій. Зміни є "технічними" – в адресах закладів "Володимирецький район" замінено на "Вараський район". Згадані проєкти рішень спрямовано депутатами на доопрацювання й викладення у нових редакціях.

5553

Також депутатами опрацьовано проєкти рішень про безоплатну передачу комунального майна з балансу Сопачівського ліцею на баланс Мульчицького ліцею та з балансу Мульчицького ліцею на баланс Сопачівського ліцею. Підтримано Положення про конкурс на посаду директора комунального закладу "Вараська мистецька школа".

Наприкінці засідання комісією обговорено щодо внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2023 рік, який, з-поміж іншого, передбачає виділення 1 млн грн для виконання районної програми підготовки територіальної оборони, 1 млн грн для Програми забезпечення житлом учасників АТО/ООС, 1,2 млн грн для зміцнення матеріально-технічного забезпечення Вараського районного УСБУ та 1 млн 667 тис. грн на поточний ремонт та капітальний ремонт інженерних систем Вараської багатопрофільної лікарні (зі спеціального і загального фондів). Щодо Програми соціальної підтримки Захисників та захисниць України, то йдеться 1,5 млн грн на відшкодування витрат на лікування зубів та проведення зубопротезування, надання допомоги членам сім’ї Захисників, які зникли безвісти (перебувають в полоні), щомісячної допомоги дітям загиблих, на придбання путівок дітям.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!