• Головна
  • Новини
  • "Регламентна" комісія підтримала проєкт реорганізації територіального центру соцобслуговування

"Регламентна" комісія підтримала проєкт реорганізації територіального центру соцобслуговування

Відбулося засідання Комісії з питань депутатської діяльності, законності та правопорядку Вараської міської ради.

3 серпня депутати заслухали директора Департаменту соціального захисту та гідності Наталію Талах та директора Вараського центру соціальних служб та послуг Світлану Пашко щодо внесення змін до установчих документів Вараського центру соціальних служб та послуг, затвердження Положення в новій редакції та припинення юридичної особи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вараш у результаті реорганізації шляхом приєднання до Вараського центру соціальних служб та послуг (ВЦССП).

MG 6199

"Неодноразово обговорювали питання зі всім колективом [територіального центру], працює депутатська група. Усі їх зауваження щодо положення, структури – враховані. Усі працівники територіального центру перейдуть до до ВЦССП", – зазначила директор Департаменту соціального захисту та гідності Наталія Талах.

MG 6204

Члени комісії підтримали запропоновані до розгляду проєкти рішень.

Нагадаємо, що проєкт рішення передбачає об'єднання Територіального центру соціального обслуговування і Вараського центру соціальних служб та послуг, що у свою чергу створить необхідні умови для надання громадянам якісних соціальних послуг в межах однієї установи та ефективного використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових та управлінських ресурсів.

Також на засіданні розглянуто й проєкт рішення щодо змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2023 рік.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!