• Головна
  • Офіційна інформація
  • Звіт результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації. Дорога Рівненська

Звіт результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації. Дорога Рівненська

Відділом архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради 13 грудня 2021 року було розпочато громадські слухання з обговорення містобудівних документацій – "Детальний план території по дорозі Рівненська у м.Вараш" шляхом оприлюднення інформаційного повідомлення про його початок на офіційному сайті Вараської міської ради.

Із відповідною проектною документацією можна було ознайомитися на офіційному веб-сайті Вараської міської ради та у відділі.

Під час проведення громадських слухань до Відділу пропозицій від громадськості міста не надходило.

Відповідно до ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", Закону України "Про основи містобудування" та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року, Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку" 17.01.2022 року в залі засідань виконавчого комітету відбулися громадські слухання за участю мешканців та виконавчої влади.

За результатом громадських слухань підготовлено протокол громадських слухань, який буде передано автору проєкту містобудівної документації-архітектору Семенюку В.Ф. для розгляду пропозицій громадськості на відповідність містобудівному законодавству.

Протокол громадських слухань від 17.01.2022 року.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!