• Головна
  • Офіційна інформація
  • Звіт щодо результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів проєкту "Внесення змін в детальний план території в районі вул.Лугова та Колгоспна в м.Вараш"

Звіт щодо результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів проєкту "Внесення змін в детальний план території в районі вул.Лугова та Колгоспна в м.Вараш"

Звіт щодо результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення звіту про СЕО проєкту містобудівної документації "Внесення змін в детальний план території в районі вул.Лугова та Колгоспна в м.Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області".

Відділом архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради (далі – Відділ) 10 січня 2022 року було розпочато громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення звіту про СЕО проекту містобудівної документації "Внесення змін в детальний план території в районі вул.Лугова та Колгоспна в м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області" шляхом оприлюднення інформаційного повідомлення про його початок на офіційному сайті Вараської міської ради та в засобах масової інформації.

Зауважень від громадськості протягом 30 днів не надходило.

Відповідно до ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", Закону України "Про основи містобудування", Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку" та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні 11.02.2022 року в залі засідань виконавчого комітету відбулися громадські слухання за участю мешканців міста. За результатом громадських слухань підготовлено протокол громадських слухань.

Протокол громадських слухань від 11.02.2022 року.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!