• Головна
  • Новини
  • Працівники РАЕС підтримують вихованців реабілітаційного центру

Працівники РАЕС підтримують вихованців реабілітаційного центру

3 грудня, коли світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, рівненські атомники відвідали своїх друзів – вихованців Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко.

У цей день в стінах закладу постійні партнери та спонсори закладу організували солодкий стіл, а творчі працівники Палацу Культури РАЕС розважали усіх присутніх. Дружню підтримку висловила й громадська організація УкрЯТ в Рівненській області.

Задля соціальної адаптації вихованці центру активно беруть участь, як волонтери, у численних спортивно-масових заходах Рівненської АЕС, тим самим спільно підтримуючи й пропагуючи здоровий спосіб життя. Колектив рівненських атомників організовує різнопланові акції для забезпечення матеріально-технічної підтримки закладу та його відвідувачів.

5824

Світлина Надії Тимофєєнко

"Адміністрація, колектив, профспілковий комітет Рівненської АЕС стали надійними партнерами у нашій роботі. Соціальна адаптація людей з особливими потребами є одним з важливих напрямів самореалізації та становлення особистості в соціумі", – наголошує директор центру Наталія Федінчик.

Варто зауважити, що виконавча влада Вараської громади та депутатський корпус міської ради докладають зусиль для покращення умов роботи колективу та для вихованців. На початку листопада цього року на території центру за кошти платників податків громади збудовано мультифункціональний спортивний майданчик.

Світлина Відділу інформаційної політики та комунікацій

"Я вражений якістю будівельних робіт. Мабуть, це найкращий майданчик у Вараші на сьогодні. Такі майданчики мають бути скрізь по місту, громаді, у всіх навчальних закладах. Однак те, що ми відкрили його саме тут, у реабілітаційному центрі, це знаково. Адже ми прагнемо, щоб люди з інвалідністю були максимально інтегровані у суспільство", – сказав під час урочистого відкриття 8 листопада міський голова м.Вараш Олександр Мензул.

Читайте також:

У Вараші відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю

За повідомленням Управління інформації та зв’язків із громадськістю РАЕС