• Головна
  • Новини
  • Благодійники передали Вараській лікарні п’ять телевізорів

Благодійники передали Вараській лікарні п’ять телевізорів

До Вараської багатопрофільної лікарні завітали благодійники із фонду "Юрій Трачук та партнери".

Серед подарунків, які надано для потреб закладу, п’ять телевізорів. Також благодійники передали підгузки для новонароджених дітей пацієнток, що не в змозі забезпечити немовлят речами першої необхідності та дієтичні добавки німецького виробництва для вагітних жінок та породіль.

Директор Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко приємно здивована допомогою, що надійшла від доброчинників.

"Це перші подарунки до Дня Святого Миколая, які ми одержали. Завжди раді усім подарункам – на такі, певно, й не розраховували. Плануємо розмістити телевізори у відділеннях, де на них справді буде попит. Щоб наші пацієнти мали якось себе розрадити під час перебування у нашому закладі. Щиро дякуємо, що пам’ятають про нашу лікарню", – сказала Тетяна Латишенко.

IMG 3249

Дмитро Ющук (ліворуч) і Юрій Трачук

За словами очільника фонду, директора КП "Вараштепловодоканал" Юрія Трачука, це лише перший етап приємностей для Вараської громади.

"Ми з колегами, зокрема із депутатом Вараської міської ради, директором Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитром Ющуком вирішили започаткувати концепцію "Приязна громада". Тобто це цілий комплекс заходів, який посприяє покращенню обслуговування, сервісів усередині громади. Задля того, щоб усім було набагато зручніше, комфортніше отримувати необхідні послуги. На даний момент це лише перший етап. Можна сказати, що це цілий ланцюг етапів, які покликані на те, що б було легше отримати інформацію, проводити час, зменшення черг та перешкод, аби люди почували себе комфортно. Допомога буде різноманітна: від забезпечення у комунальній сфері до дитячих іграшок", – деталізував Юрій Трачук.

Також сьогодні телевізори передано і для гімназії та будинку культури села Заболоття Вараської громади. Незабаром техніку одержать і заклади у селах Мульчиці та Більська Воля.

Нагадаємо, у вересні цього року представники благодійного фонду "Юрій Трачук та партнери" передали для Вараської багатопрофільної лікарні апарат неінвазивної підтримки.

Читайте також:
Жителі Вараської громади мають можливість отримати консультацію хірурга з Німеччини

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!