У Вараші замайорів Олімпійський прапор

Сьогодні у Вараші піднято прапор Національного Олімпійського комітету України на честь початку ХХIV зимових Олімпійських ігор у м.Пекін (Китайська Народна Республіка).

Участь у церемонії взяли міський голова Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк та тренери Вараської громади Олесандр Кравченко, Олександр Савчук, начальник Відділу масового спорту Андрій Бабік, головний спеціаліст Відділу масового спорту Анатолій Шкабура, директор ДЮСШ Управління освіти ВК ВМР Віктор Сус.

5965

Дмитро Стецюк (ліворуч) і Олександр Мензул

"Закликаю усіх жителів Вараської громади вболівати за наших олімпійців й особливо за уродженців Рівненщини ‒ Дмитра Котовського та Анастасію Новосад. Бажаємо нашим фристайлерам вдалих виступів! Сподіваємося, що медальна скарбничка України поповниться чималою кількістю нагород. Спорт, заняття фізкультурою, фітнесом - це вкрай важливо у наш час технологій та гаджетів. Саме тому, ми, як представники виконавчої влади Вараської громади, приділяємо цьому питанню чимало уваги. Приємно, що є розуміння з боку депутатів Вараської міської ради та співпраця у цьому напрямку. Уже розпочато роботу над тим, щоб у Вараській громаді з'явився сучасний мультифункціональний спортивний комплекс. Відремонтовані спортивні зали у вараських ліцеях №3 та №4, триває ремонт зали у ліцеї №2. У с.Заболоття зроблено приміщення для занять греко-римською боротьбою", – сказав міський голова Олександр Мензул.

20220123125023 BAGM5755 0

Світлина НОК України

Нагадаємо, ХХІV зимові Олімпійські ігри триватимуть із 4 по 20 лютого. У Пекіні змагатимуться майже 3 тисячі найкращих атлетів з усього світу.

Читайте також:

Вараським спортсменам і тренерам призначено стипендію міського голови

Представлено оновлений проєкт багатофункціонального спортивного комплексу для Вараської громади

У Вараській громаді відремонтовано спортивні зали

У Вараському ліцеї №2 триває ремонт спортивної зали

Учнів 5-х класів Вараської громади безоплатно навчають плаванню

Розпочато роботу із будівництва спортивного комплексу

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!