• Головна
  • Новини
  • На сесії Вараської міської ради внесено зміни до Комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства

На сесії Вараської міської ради внесено зміни до Комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства

Відбулося друге пленарне засідання 31-ої сесії Вараської міської ради. Для участі у засіданні, що відбулося у змішаному форматі, зареєструвалося 19 депутатів. 

Сьогодні депутатами розглянуто решту 24 питань порядку денного. Передусім виголошено декілька запитів та звернень.

3144

У подальшому ухвалено рішення про безоплатну передачу майна із балансу КП "Благоустрій" на баланс КП "Вараштепловодоканал", передачу майна з комунальної власності Вараської МТГ у державну власність, а також внесено зміни до Комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства Вараської МТГ на 2021-2025 роки. Щодо останнього, то мова про збільшення фінансування на 2023 рік: зокрема, на поточний ремонт дороги Рівненської та членських внесків для ОСББ (для департаментів ВК ВМР, майно яких розташовується на території об'єднань співвласників багатоквартирних будинків).

Затим депутатами розглянуто низку "земельних" питань що стосувалися оновлення договору оренди земельної ділянки на новий строк, затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, затвердження технічної документації із землеустрою та ін.

На завершення депутати заслухали звіт про результати роботи поліцейських офіцерів громади Вараської МТГ за 2022 рік.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!