• Головна
  • Новини
  • Майже 20 тонн допомоги направлено Вараською громадою для жителів Херсонщини

Майже 20 тонн допомоги направлено Вараською громадою для жителів Херсонщини

Два вантажі гуманітарної допомоги цього місяця направлено Вараською громадою для постраждалих районів Херсонської області.

Насамперед 12 червня понад 10 тонн продуктів, води, дитячого харчування, засобів гігієни, корму для тварин, медикаментів було доправлено до Кочубеївської сільської територіальної громади. Також для цієї постраждалої у наслідок бойових дій громади у Бериславському районі наша громада придбала листове скло та інші будівельні матеріали.

22 червня іще вісім тонн різноманітних товарів першої необхідності, продуктів, води доправлено до Станіславської сільської територіальної громади у Херсонському районі.

Гуманітарну допомогу для тих, хто постраждав унаслідок руйнації рашистами Каховської ГЕС, збирали жителі міста Вараш, сіл громади, підприємці, чиновники, освітяни, працівники сфери соціального захисту тощо.

Окрім цього жителі Вараської громади та Вараського району у складі бригад будівельників-волонтерів допомагають Херсонщині відновлювати будинки й об'єкти інфраструктури.

Нагадаємо, що під час другого пленарного засідання 34-ої сесії Вараської міської ради було ухвалено рішення про виділення 5 млн грн для Херсонської міської військової адміністрації.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!