Спортивні досягнення

26-28 лютого в місті Рівне відбувся зимовий чемпіонат Рівненської області з плавання серед молоді та юніорів. Наші досягнення шість перших, чотири других та шість третіх місць. Щавинська Анна виконала норматив КМС на дистанції 100 метрів комплексним плаванням.

 

01-03 березня в м.Рівне пройшов чемпіонат Рівненської області та чемпіонат України (західна зона) з боротьби греко-римської серед молодших юнаків. Дуже вдало виступили спортсмени нашого міста. Бронзовим призером став Якубишин Григорій у ваговій категорії 48 кг, Піший Євген у в/к 75 кг – 5 місце, Жихарєв Владислав у в/к 62 кг – 7 місце, Якубишин Назар у в/к 38 кг – 16 місце.

01-03 березня в м.Київ проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні. В даних змаганнях приймав участь ветеран легкої атлетики нашого міста Ніщик Олександр Степанович. У віковій категорії 65-69 років на дистанції біг - 60м наш ветеран, не зважаючи на отриману травму, посів 5 місце з результатом 8,64 секунди (кількість учасників на даній дистанції 80 учасників). Не дивлячись на травму, Олександр Сепанович вирішив виступати в стрибках у довжину, де з результатом 4 метра 13 сантиметрів виборов І місце. Ще були плани виступити в потрійному стрибку, але завадила отримана травма.