Святковий концерт

Недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає, природа починає прокидатись. Як починається буяння природи – перші квіти соромливо тягнуться до перших сонячних променів, розпускаються бруньки на деревах, так само буяє весною і жіноча краса. Свято 8 Березня завжди асоціюється з весною, ніжністю, красою та теплом, але найбільше - з жіночою красою та витонченністю.

В неділю, 10 березня, у Заболоттівському будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню – 8 Березня. У гостинній залі зібрались прекрасні представниці села, щоб почути теплі та щирі слова до свята. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.

Привітав жінок тимчасово виконуючий обов’язки старости села Роман Хондока, який побажав присутньому жіноцтву впевненості у собі та впевненості у майбутньому, оптимізму, здоров’я.

Начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради Олександр Стояновський, який у своєму виступі привітав усіх з прекрасним жіночим святом, зазначив, що, не зважаючи на усі складнощі нашого буття, саме жінка створює затишок і настрій у домі. Немає жодної сфери діяльності, де б не докладала своїх невсипущих рук жінка. 

Сам концерт пройшов, як одна мить. Українськими піснями та жартами вітали жіноцтво: ансамбль української пісні «BRE&OVI», вихованці хореографічного ансамблю «Промінчики», вихованці хореографічного ансамблю «Смайл», вихованці хореографічного ансамблю «ArtDance», Ангеліна Набухотна, Юрій Савчук, Леонід Колбун, Ангеліна та Аполлінарія Пашко, Світлана Тиндик та народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Заграва».