Сімейні перегони

10 березня у Вараші відбувся 3 етап ІІІ туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність». Змагання між спортивними сім’ями проходили на базі Вараської ЗОШ № 1.

З вітальним словом спортивне свято розпочали міський голова Сергій Анощенко та заступник директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Руслана Найко. Справжню святкову атмосферу створили яскравими художніми номерами учасники театр-студії танцю «Грааль» (керівник Юлія Лакизюк-Крупіч).

За перемогу тут боролися одразу 8 командз Володимирецького та Сарненського районів, м. Вараш та Клесівської ОТГ.

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підготував для учасників п’ять спортивних естафет та одне інтелектуальне завдання. Зокрема, учасники мали змогу продемонструвати свої здібності у естафетах «Теніс», «Настільний теніс», «Рівновага», «Мікс» та «Фризбі». З нескладним спортивним інвентарем, під музичний супровід, команди долали відповідні дистанції.

Більшість естафет вимагали хорошої фізичної підготовки, злагодженої командної роботи і влучності. Саме влучність стала запорукою успіху в цих змаганнях. На кожному новому етапі перед учасниками стояло завдання влучити у ціль гумовим, флорбольним, тенісним м’ячами, фризбі та м’ячем для настільного тенісу.

Підсумком усіх цих завдань стала перемога сім’ї Ярут з Володимирецького району, яка здобула золоті нагороди і пряму путівку в суперфінал.

 

Друге місце і срібні нагороди виборола сім’я Фокіних з м. Вараш. А бронза дісталася сім’ї Соловей також з Володимирецького району.

Всі вони отримали кубки, медалі і дипломи від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради - спортивні призи від Відділення НОК України в Рівненській області та подарунки від постійних партнерів заходу Кузнецовський хлібзавод «Скиба» та мережі магазинів «Комп’ютерний всесвіт».

Відділ у справах сім’ї молоді та спорту щиро дякує адміністрації загальноосвітньої школи №1 за створені зручні умови для проведення спортивної гри.