Зустріч із майбутніми випускниками

Триває пора вступних кампаній у вищих навчальних закладах України. Щоб зацікавити старшокласників Вараша до вступу на навчання у ВНЗ Міністерства внутрішніх справ та на службу, начальник сектору кадрового забезпечення Вараського відділу поліції Галина Майданюк спільно із працівником міського центру зайнятості Юлією Головченко відвідали загальноосвітню школу №4 у Вараші.

 

Учням старших класів школи Юлія Головченко наголосила на важливості вибору професії. Галина Майданюк розповіла про навчальні заклади системи МВСУ, в яких містах вони розташовані, які факультети має кожен із закладів, фахівців якого напрямку готують. Також ознайомила абітурієнтів з умовами вступу на навчання або службу в поліції, необхідним пакетом документів, етапами відбору та іншою необхідною інформацією, з якою додатково можна ознайомитись на офіційному сайті ГУНП в Рівненській області www.rv.npu.gov.ua/uk та сайтах вищих навчальних закладів.

Натомість учнів зацікавив наочний приклад поліцейської. Підлітки цікавились, що спонукало її обрати саме поліцейський навчальний заклад, чи складно вчитися у спеціалізованих умовах, чи не розчарувалася вона у своїй професії, та чи не шкодує про зроблений життєвий вибір. Зі жвавим інтересом старшокласники знайомилися із інформацією для абітурієнтів ВНЗ системи МВС України, які по завершенню зустрічі запропонувала їм працівниця Вараського ВП.

Вараський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області