Творчі таланти Вараша

23 квітня у Вараській дитячій музичній школі відбувся концерт під назвою "Браво, переможці!".  Участь у заході взяли талановиті учні школи, які в цьому році примножили славу міста Вараш - лауреати, призери й переможці обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів:

-  Дмитро Герасимчук (клас викладача Ф.І. Поліщука);

-  Дерев'янчук Анастасія, Пашко Марина (клас старшого викладача Л.М.Петрик);

-  Дарина Штинь, Валерія Фасішевська (клас викладача Гольонко Р.В., концертмейстер А.Г.Мєлузова);

-  Сергейчук Валентина (клас старшого викладача В.Є.Кухарчука);

-  Безуглова Марія (клас викладача А.Г.Мєлузової);

-  Дарина Нестерук (клас старшого викладача Н.П.Остапович);

-  Процун Олена (клас викладача Ю.В. Савчика);

-  Купчишин Максим (клас викладача С.В.Богдана);

- Василишин Денис (клас викладача Шарка С.В., концертмейстер А.Г.Мєлузова);

-  Яйченя Анастасія (клас викладача-методиста М.Г.Мізинець).

Переможці обласної теоретичної олімпіади - Несіпбаєва Даміра, Дехтярук Віка, Голуб Анна, Делех Богдан стали найкращими в області - вони отримали 7 призових місць! Їх викладачі - Дейнек С.М., Точинська Н.А.

З вітальними словами до талановитих юних музикантів звернулися директор музичної школи Діна Лук'янова та міський голова Сергій Анощенко, які побажали впевненості у своїх силах, наполегливості у своїх цілях, успішності у всіх досягненнях та нових творчих перемог. До привітань долучилася помічник народного депутата Василя Яніцького, Світлана Пашко, яка вручила солодкі подарунки.

Творче кредо музичної школи Вараша - закласти міцний фундамент для виховання майбутньої творчої еліти України. І можна з гордістю відзначити: це їм вдається!

За кожною перемогою стоїть викладач! Це його терпіння, мудрість, відданість музиці запалили бажання знань, горіння сердець дітей.

Дякуємо всім нашим талановитим учням, чудовим професійним викладачам, турботливим батькам та бажаємо нових творчих перемог!