• Головна
  • Новини
  • Вараські рятувальники спільно з вогнеборцями з охорони «Рівненської АЕС» провели акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Вараські рятувальники спільно з вогнеборцями з охорони «Рівненської АЕС» провели акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

23 квітня на території навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школаI ступеня» № 10 Вараської міської ради Рівненської області працівники Вараського міського сектору, 12-ї державної пожежно-рятувальної частиниспільно з рятувальниками 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони об’єктів Рівненської АЕС Головного управління ДСНС України у Рівненській області провелигромадську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!». До проведення акції долучилися керівництво та колектив навчального закладу.

Під час заходу учнів та вихованців ознайомили з правилами пожежної безпеки в побуті, особливо під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду, а також нагадали дітям номер телефону за яким необхідно телефонувати у разі виникнення надзвичайної ситуації, в тому числі пожежі.

Крім того, присутні мали змогу ознайомитися з пожежно-рятувальними автомобілями, обладнанням, технікою, її технічною характеристикою. В свою чергу, діти із задоволенням приміряли бойовий одяг рятувальників, посиділи за кермом пожежного автомобіля та відчули себе справжніми вогнеборцями. Фахівці Держслужби з НС надали вичерпні відповіді на запитання дітям з тематики безпеки життєдіяльності.

На завершення заходу колектив та вихованці навчального закладу щиро подякували за дуже цікаву, змістовну, корисну та повчальну акцію.

Вараський міський сектор

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області

Відділ з питань НСта ЦЗН