Міцна родина - міцна країна!

Сім’я - це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від бід та незгод, де знаходиш спокій і затишок. Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу.

7 травня у спортивному залі ЗОШ № 1 відбулася традиційна сімейна спортивна гра «Мама, тато, я – спортивна сім’я», організаторами якої є відділ у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Мета змагань - залучення до занять фізичною культурою різних верств населення та пропаганда здорового способу життя, зміцнення родинних стосунків, визначення кращих спортивних сімей Вараша.

Позмагатися у силі, спритності, швидкості зібралося шість сімей. Атмосфера, що панувала у залі, просто захоплювала. Крім спортивного азарту були і дружня підтримка суперника і дружня порада, і гумор.

В урочистій частині змагань до учасників з привітанням і побажаннями звернулася начальник відділу у справах сім'ї та молоді Зоряна Рибак, яка привітала усіх присутніх з Міжнародним днем сім’ї.

Після представлення команди вийшли на старт та взяли участь у спортивних естафетах, зокрема: «Теніс», «Настільний теніс», «Рівновага», «Мікс» та «Фризбі».

Попри загальну дружню атмосферу, боротьба між командами велася запекла, тож, як і у будь-яких змаганнях, врешті визначився переможець - І місце виборола родина Талах, родина Ошурко здобула II місце, родина Малюк посіли III місце.

Справжньою окрасою фестивалю стали запальні танці театру студії танцю «Грааль» (керівник Юлія Лакизюк-Крупіч).

Цього року, незважаючи на дощову погоду, ми ще більше впевнилися, що місто Вараш дуже багате на дружні родини.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, кубками, солодощами від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, запашною випічкою від постійного спонсору «Кузнецовський хлібозавод» та подарунковими сертифікатами від магазину «Комп’ютерний Всесвіт». Організатори висловлюють щиру подяку спонсорам та ЗОШ №1 за допомогу у підготовці та проведенні змагань.

Бажаємо кожній родині міцного здоров’я, щасливої долі, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові.

Відділ у справах, сім’ї, молоді та спорту