Висловили безмежну вдячність за любов та розуміння

День матері - одне із найзворушливіших весняних свят, бо кожен із нас з дитинства і до останніх днів несе у своїй душі єдиний і світлий образ матері. Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх любов та розуміння.

11 травня, напередодні свята, в приміщенні виконавчого комітету Вараської міської ради зібралися мешканці Вараша, аби спільно відзначити світле свято, що відновлює давню традицію вшанування матері - Богородиці, Матері - жінки, матері - України, як триєдиного символу всеохоплюючої любові, віри та надії.

Зі словами привітань та вдячності до присутніх звернувся міський голова Сергій Анощенко: «Вам, нашим матерям, ми завдячуємо найкращим, що довелося відчути в дитинстві. Ваша ласкава посмішка та щира підтримка зігріває та продовжує допомагати нам на всьому життєвому шляху. У цей святковий день прийміть слова вдячності, любові і пошани! Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти, хай панує у ваших родинах мир і злагода!»

За зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, виявлення турботи, високу відповідальність та з нагоди Дня матері, міський голова нагородив грамотами виконавчого комітету:

Любов Власенко, Світлану Волчецьку, Ларису Зубаль, Галину Кострицьку, Марію Ліннік, Любов Медяк, Віру Мельник, Олену Мельник, Світлану Огороднік, Ніну Скібчик, Світлану Кондратюк, Олену Кухарець, Олену Ляшик, Віру Павлусь, Тетяну Савонік, Наталію Сніжко, Людмилу Ткач, Жанну Шемедюк, Наталію Шепетько, Галину Яйченю, Ольгу Примачик, Катерину Растємяшину, Валентину Сергійчук, Галину Слободу, Людмилу Соболєву, Людмилу Герман, Наталію Макарчук, Ніну Рябову, Тетяну Сідову, Оксану Скибу, Тетяну Сніжко та Оксану Стельмах.

Організатором заходу виступив відділ у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Святкова концертна програма не залишила байдужим нікого у залі. Свої щирі музичні та танцювальні вітання дарували присутнім найталановитіші артисти міста, музичної школи, Центру дозвілля і Будинку Дитячої та юнацької творчості: вихованці студії танцю «Грааль» (керівник Юлія Лакізюк-Крупіч), вихованці ансамблю «Апельсин» (керівник Тетяна Іщук), вихованці студії вокального співу «Гармонія» (керівник Оксана Алексєєнко), Даміра Несіпбаєва, ансамбль гітаристів (керівник Галина Бобрук), вихованці хореографічного гуртка «ФЛЕШ-данс» (керівник Іванна Муравинець), дует у складі Дарини Чирук та Романа Швеця, солісти Центру дозвілля Іван Бублик, Катерина Крук та Ельнара Мурсалієва.

Зі святом вас, любі, милі, ніжні, рідні! Хай ніколи ваші діти не засмутять вас!

Нехай приносять з собою тільки радість і щастя, а якщо колись з’являться сльози на ваших очах, то нехай це будуть сльози радості і гордості за ваших дітей!